Generació Digital: TORIYAMA

Monday, October 09, 2006

Anem-la a buscar...

La genealogia dels jocs de Bola de Drac és tan llarga i complexa que segurament en el futur s'en podrá dedicar una tesis doctoral. El primer joc que ens recrea les aventures de Goku i companyia apareix el 1986 per a la Super Cassette Vision de Epoch, pero no seria fins a la versió per a NES ( Dragon Ball: Daimao- Fukkatsu de Bandai) el 1988 que començaria una interminable saga de jocs comparables només a les interminables sagues del ànime, amb gairebé 70 jocs publicats per diferents sistemes, amb predilecció per a les 8 i 16 bits de Nintendo, i les 32 i 128 de Sony.

Llista completa de llançaments


Arale, en canvi ha aparegut poc en videojocs, malgrat apareix en alguns. Potser l'últim lloc on ha aparegut és en un especial joc de lluita que convina tots els personatges de les revistes de cómics de la casa Shonen Jump.

Malgrat les èpiques batalles dels Super Guerrers esdevenen espectacles visuals gràcies a les noves consoles, encara es pot disfrutar del món d'en Goku de formes més modestes, com amb la versió MSX per Imanok, o el MUD via Telnet de DragonBall Evolution

0 Comments:

Post a Comment

<< Home